Kom vakantiewerk bij Siza doen en zorg voor een topzomer voor mensen met een beperking! Het werk is afwisselend en je wordt goed ingewerkt. Je ondersteunt het team en je helpt begeleiders. Met een flinke dosis humor zorgen jullie samen voor een prettige sfeer.
Jouw werkzaamheden als vakantiekracht
✓ Koffiedrinken, wandelen, het uitkiezen van een leuke outfit of een spelletje doen.
✓ Stofzuigen, helpen met koken, wassen
✓ Ondersteunende werkzaamheden tijdens ADL (Algemeen Dagelijkse levensverrichtingen)
Wat vragen wij van jou?
✓ Je bent bezig met een zorgopleiding of hebt al eerder als vakantiekracht in de zorg gewerkt
✓ Minimale inzetbaarheid van 3 weken gedurende de vakantieperiodes.
Let op: Wij zoeken mensen die ofwel een zorgopleiding volgen, al eerder stage hebben gelopen of als vakantiekracht in de zorg hebben gewerkt. Heb je dat niet? Geen probleem! Je kunt ook als zorgrunner aan de slag. Je bekijkt de vacature hier.
Uiteraard doe je het niet voor niets! Naast dat je ervaring op doet in de zorg en bouwt aan je CV kun je als vakantiekracht lekker bijverdienen. Het uurtarief wordt bepaalt op basis van je leeftijd én ervaring.
Siza vindt het belangrijk dat alle collega's over actuele kennis en vaardigheden beschikken om samen goede zorg te kunnen leveren. Dit betekent dat we onze medewerkers scholing bieden waar nodig. Afhankelijk van jouw inzetbaarheid en waar je gaat werken, bieden we een cursus ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) aan.
*Als blijkt dat deze vaardigheden nodig zijn op de locatie waar jij gaat werken, ga je deze cursus volgen. In drie dagdelen (3x3 uur) leer jij wat je nodig hebt om onze bewoners te kunnen ondersteunen. Deze training en uren worden volledig vergoed (èn het staat goed op jouw CV). De training wordt gegeven op 17 juni, 24 juni en 1 juli.
Samen kijken we met welke doelgroep jij graag zou willen werken. Voor alle cliënten geldt dat ze prettig willen wonen, werken en leren. Sporten, dansen, zingen en vrienden maken. Of gewoon lekker tv kijken. Ze willen hun eigen leven leiden. Erbij horen. Net als jij. De cliënten hebben behoefte aan veiligheid, duidelijkheid en soms een fijn gesprek.
Om de zorg goed te kunnen ondersteunen, is het belangrijk om te luisteren naar wat echt nodig is en dit samen organiseren.